środa, 8 sierpnia 2012

Nasturcje

Lubię te kwiatuszki. Miłe dla oka i jeszcze na dodatek smaczne :)





                                             Klasyka nasturcjowa

                                            Żonkilowe w kolorystyce

                                            Łososiowe










                                            Te zapatrzyły się na słoneczniki :)




3 komentarze:

  1. Słyszałam o jadalnych kwiatach ale jakoś nie mogę się przemóc by spróbować heheh ale śliczne nie powiem :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nasturcje są pikantne jak rzeżucha i słodkie, jadalne są kwiaty dyni, płatki chryzantem, fiołki. Będąc dzieciątkiem pożerałam kwiaty bzu. Żyję :)

      Usuń
  2. Piekne!! Lubie wrzucic pare platkow do salatki, nie dosc, ze ladnie wygladaja to jeszcze smakuja tez dobrze. A kwiaty bzu tez pozeralam i tez jeszcze zyje;))

    OdpowiedzUsuń